Hjem

 

 Tilmelding

 

 Program

 

 Turnerings banen

 

 Praktiske oplysninger

 

 Oplev Sorø

 

 Sponsorer og tak til

 

 Grupper, 1. runde

 

 Turnerings side start

 

 

 

 

 

 

 

Praktiske oplysninger

 

 

Turneringen vil blive spillet på vores 18 hullers disc golf bane, og i finalen vil det ultimative DM hul endnu engang komme i spil.

 

Ønsker du at træne på banen inden turneringen, så vær opmærksom på andre brugere af området, onsdag (18-21) samt søndag (10-13) træner bueskytterne, hvorfor bueskytteområdet ikke kan bruges, og tirsdag træner hestefolkene hvorfor dette område heller ikke kan bruges.

 

Basen vil denne gang være bueskyttehuset (læs mere om placeringen på fanebladet Turnerings banen), det giver meget bedre parkeringsfaciliteter, samt at der kun er få meter til Sorø hallen hvor der også er toiletter.

 

Vi tilbyder ikke overnatningsfaciliteter, men henviser til: Kongskilde Friluftsgård (vandrehjem), Comwel Sorø Storkro, Hotel Postgården, Hotel Krebshuset samt Sorø camping -  se fanebladet Oplev Sorø hvor der er link til nævnte overnatning muligheder. I lighed med øvrige turneringer, er du velkommen til at overnatte i telt på området. Hvis du vælger at overnatte på området, vil vi anbefale at du overnatte ved bueskyttehuset, så er du tæt på Sorø hallen, samt SuperBest (100 meter fra bueskyttehuset)

 

 

Af hensyn til vores sponsor Discsalg.dk, der vil være den eneste disc butik til turneringen, skal vi henstille til, at der ikke bliver solgt andre disc på området.

 

Vi glæder os til at se dig til DM i Par golf den 11 august og DDGT DT # 8 den 12 august 2012 – spred budskabet til alle du kender.

 

 

For yderligere informationer kontakt TD`erne Kenneth Rasmussen (Kenneth.Rasmussen@iss.dk) eller Anders Walther Andersen på wal@mail.dk

 

 

 

Kontakt: Torben Halgaard • e-mail harting@soroefrisbee.dk • mobil 2812 3926

Praktiske oplysninger